Press

Wallmans Pressbilder & Nyheter

För de senaste nyheterna och bilderna, vänligen besök vårt pressrum. Här nedan hittar du ett urval av bilder som du kan ladda ner för användning i pressammanhang.

Är ni i behov av annat material, var vänlig kontakta info@wallmansgroup.com

SVERIGES LEDANDE AKTÖR INOM DINNERSHOW
Redan under tidigt nittiotal skapade Hasse Wallman sin första Dinnershow på Teatergatan 3 i Stockholm. Idag lever konceptet vidare och utvecklas genom Wallmans Group. På flera arenor runt om i Skandinavien kan du fortfarande och i utvecklade former uppleva harmonin mellan unik underhållning, fantastisk mat och glittrande nattklubb.

Moment Groups målsättning är att vara en av de ledande aktörerna som formar framtidens upplevelseindustri. Koncernens verksamhet bedrivs i tre affärsområden och målsättningen är att både växa inom befintliga segment och möjliggöra nya affärsområden. Tillväxtambitionen är tydlig och intressanta förvärvsmöjligheter utvärderas löpande. Det resulterade i att Moment Group under 2017 förvärvade Brand Engagement-byrån Minnesota Communication och aktivitetscentret Ballbreaker, och att koncernen därmed totalt sett växte med 22% under året.