Om Wallmans

Wallmans var först i Sverige med Dinnershows

Dinnershows – den framgångsrika kombinationen god mat och glittrande show. Grunden lades av nöjesprofilen Hasse Wallman redan 1956 och sedan dess har svenskar haft lite roligare. Konceptet har expanderat över Sverige, men även utanför gränserna. Idag sprider vi stjärnglans i Köpenhamn, Oslo, Stockholm samt på turné.

Om Wallmans Stockholm – en upplevelse utöver det vanliga! Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic. Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna.

Du kan förvänta dig det oväntade och en sak är säker, vi vill överraska, underhålla och ge dig en upplevelse som överträffar dina förväntningar! Redan när du anländer till oss tar våra stjärnor emot dig. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, är era personliga guider under en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny. Maten är minst lika viktig som showen.

På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt.

Välkommen till en sprudlande kväll för alla sinnen!