Ge bort ett presentkort – en perfekt gåva!

Överraska en vän, kollega eller den du tycker om med en restaurangupplevelse utöver det vanliga. Hos oss ger du inte bara bort en utmärkt middag på en av Stockholms populäraste restauranger utan även en showupplevelse som håller hög, internationell klass. Ett presentkort på Wallmans är garanterat en gåva som lever kvar i länge!

Delad glädje är dubbel glädje!

Förgyll ditt kort med en snygg presentbox! Vi har tagit fram en snygg presentbox för ditt kort. Färgen är sober lila med en guldig rosett. Inuti finns en presentkortsficka där ditt kort placeras och presenteras för mottagaren. Boxen kostar endast 49 kr och du köper den efter du valt valör på ditt kort.

presentkort_showticbox
presentkort_Wallmans_fram
presentkort_Wallmans_bak

Hur köper jag mitt presentkort?

Du köper ditt presentkort online och betalar direkt med ditt betalkort, eller så kan du köpa det av hovmästaren på plats. Presentkortet skickas till angiven adress inom 3-5 arbetsdagar.

Var gäller presentkortet?

Alla presentkort gäller på utvalda arenor på showtic.se. Presentkortet kan utnyttjas för nästkommande säsong så länge bokningen genomförs inom 1 år från utfärdandedatum. Presentkortet gäller som betalmedel på restaurangerna Golden Hits, Hamburger Börs och Wallman Stockholm.

Hur löser jag in mitt presentkort?

Använd ditt presentkort som betalmedel online eller ring Showtics Gästservice på 0771-13 43 00. Ha ditt presentkort nära till hands för att kunna uppge presentkortsnumret som står på baksidan. Frakt är 39 kr.