Företag & event

Ta med kollegor, anställda eller kunder till anrika Wallmans på Teatergatan i Stockholm och låt dig svepas in i vår värld av show- och smakupplevelser. Vi vill skapa en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat och dryck av våra stjärnor som även levererar en show i världsklass. Allt i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans.
SÄKER ARENA klicka här >>
För lokalbilder, klicka här >>

Julen 2021

Fira företagsjulen på Wallmans

Välkommen in i vår gnistrande värld! I jul firar vi även 30 år!
Vi serverar en trerätters, lyxig gourmémeny med touch av julens smaker serverad av kvällens stjärnor, som även levererar högklassig underhållning!
Låt dig också avslutningsvis imponeras av julens gottebord, Wallmans surprises av vår egna konditor. Julen är alltid lite bättre på Wallmans!

Kontaktformulär

Dinner Party med företaget

Helkväll med mat & show

Välkommen in i vår värld där vi serverar en flerrätters meny fylld av lyxiga smaker serverad av stjärnorna i vår fantastiska show som pågår under hela kvällen. Låt dig imponeras av det storslagna. Det blir en kväll du sent glömmer!

Kontaktformulär

Abonnera & skräddarsy

Konferens, frukostseminarium eller filmvisning - vi hjälper dig

Är du intresserad av att hyra våra lokaler, lägga till en konferens innan ett Dinner Party, eller vill ni göra någonting helt annat hos oss med företaget så går det naturligtvis utmärkt. Vi ser till att hjälpa dig!