Företag & event

Ta med kollegor, anställda eller kunder till anrika Wallmans på Teatergatan i Stockholm och låt dig svepas in i vår värld av show- och smakupplevelser. Vi vill skapa en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat och dryck av våra stjärnor som även levererar en show i världsklass. Allt i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans.

Du står i centrum för oss på Wallmans! Vi får mycket information om hur vi ska agera med anledning av Covid-19.
Efter information angående barhäng, så kommer vi att servera er från baren vid våra bord i loungen före och efter show. Vi har i nuläget sänkt antalet gäster för hela kvällen till under 50 personer. Vi fortsätter att ta hand om dig med kärlek och värme och handsprit, och garanterar ett oförglömligt äventyr med ambitionen att skapa en upplevelse för alla dina sinnen genom underhållning och smaksensationer. Vi följer de riktlinjer som vi får av Folkhälsomyndigheten och vår Regering.
Vi ser fram emot att träffa dig, då vi har öppet som alltid med vår fantastiska show och flerrättersmiddag, eller så snart du kan.

Med Kärlek från Wallmans!

Julbord 2020

Fira företagsjulen på Wallmans

Välkommen in i vår gnistrande värld! Vi serverar en trerätters, lyxig gourmémeny med touch av julens smaker serverad av kvällens stjärnor, som även levererar underhållning i världsklass. Låt dig också avslutningsvis imponeras av vårt omtalade och dignande julbord med gottesaker. Julen är alltid lite bättre på Wallmans!

Kontaktformulär

Dinnershow med företaget

Helkväll med mat & show

Välkommen in i vår värld där vi serverar en flerrätters meny fylld av lyxiga smaker serverad av stjärnorna i vår fantastiska show som pågår under hela kvällen. Låt dig imponeras av det intima och storslagna. Det blir en kväll du sent glömmer!

Kontaktformulär

Abonnera & skräddarsy

Konferens, frukostseminarium eller filmvisning - vi hjälper dig

Är du intresserad av att hyra våra lokaler, lägga till en konferens innan Dinnershow, eller göra någonting helt annat hos oss med företaget går det naturligtvis utmärkt. Vi ser till att hjälpa dig!