Företag & event

Wallmans på Teatergatan i Stockholm: Den ultimata show- och eventdestinationen

Ta med kollegor, anställda eller kunder till det väl berömda Wallmans på Teatergatan i Stockholm och låt dig svepas in i en värld av show- och smakupplevelser. Vi strävar efter att skapa en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat och dryck av våra stjärnor som även levererar en show i världsklass. Allt detta i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans.

Wallmans är den perfekta platsen för konferenser, företagsevent, fester och branschmingel. Vi erbjuder moderna lokaler med en anrik inramning, perfekt för utbyte av kunskap, nätverkande och inspirerande föreläsningar. Här finns plats för utveckling, kreativitet och festligheter. Boka konferenspaket i Stockholm för hela företaget och upplev en miljö som främjar både arbete och nöje. Välkommen till Wallmans!

Hyra Festlokal i Stockholm

Visste du att du kan hyra lokal för fest hos oss på Wallmans i Stockholm? Vi kan fest, glitter och glamour – och vet hur en tillställning blir riktigt lyckad. Oavsett om du vill hålla en privat fest eller bjuda ut företaget på en lyxig helkväll har du hittat rätt. Gör festen till en femstjärnig upplevelse med en meny i toppklass och en fantastisk showupplevelse ingen glömmer – hyr din festlokal på Wallmans.

Välkommen till Wallmans på Teatergatan i Stockholm – där varje event blir magiskt och minnesvärt. Boka idag för en upplevelse utöver det vanliga!

Utforska vår lokal