Företag & event

Ta med kollegor, anställda eller kunder till anrika Wallmans på Teatergatan i Stockholm och låt dig svepas in i vår värld av show- och smakupplevelser. Vi vill skapa en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat och dryck av våra stjärnor som även levererar en show i världsklass. Allt i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans.

Företagskväll 2019

2019 på Wallmans

Välkommen in i vår värld där vi serverar en flerrätters meny fylld av lyxiga smaker serverad av stjärnorna i vår fantastiska show som pågår under hela kvällen. Låt dig imponeras av det intima och storslagna. Det blir en kväll du sent glömmer!

Julbord 2019

Julbord på Wallmans

Välkommen in i vår gnistrande värld! Vi serverar en trerätters, lyxig gourmémeny med touch av julens smaker serverad av kvällens stjärnor, som även levererar underhållning i världsklass. Låt dig också avslutningsvis imponeras av vårt omtalade och dignande julbord med gottesaker. Julen är alltid lite bättre på Wallmans!

Skicka in en förfrågan idag & upplev Wallmans

  • Skriv önskemål här

 

 

Kontakt

Leona Von Zeipel
0705-802071
Leona.vonzeipel@wallmansgroup.com

Show & Hotellpaket

Nöjesresor hjälper gärna till att paketera en helkväll på Wallmans med meny, show och övernattning på ett trevligt och centralt hotell. Klicka dig vidare för att komma direkt till ett erbjudande som kombinerar show och boende.

Läs mer >>

PRISER

Dinnershow
I priset ingår platser i salongen, fantastisk show, en lyxig flerrättersmeny och garderob.

  • GULD fr 822 krFre/Lör 916 kr
  • SILVER fr 633 krFre/Lör 727 kr
  • BRONS fr 402 krFre/Lör 622 kr

Alla priser är frånpriser exkl. moms och är beroende av vilken veckodag ni väljer att komma. Gäller ej julperioden.

Dryckespaket
Vi har olika dryckespaket att välja på.
Pris från 368 :- exklusive moms