Välkommen till en värld av show- och smakupplevelser!

Ta med kollegor, anställda eller kunder  till anrika Wallmans på Teatergatan och låt dig svepas in i vår värld av show- och smakupplevelser.

Betalning
OBSERVERA att Wallmans från och med augusti 2017 inte tar emot kontanter. Endast betalning med kort är möjlig.

Wallmans – show och meny

Höst 2017 PÅ WALLMANS

Efter en fullkomlig succévår, slår vi upp portarna igen för en ny show och säsong den 24 augusti 2017.

Hösten på Wallmans kommer att bjuda på lite mer av allt.

Nya showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland andra glamourens Lady Gaga och vi lyfter Discon som fyller 40 år med bl a Saturday night fever, och vi passar på att hylla våra legender, allt från George Michael till Pavarotti.

Vi lägger som alltid kärlek på maten och bjuder in till en kulinarisk resa i gastronomins värld där vi inspireras av mat och dryck från hela Piemonte distriktet i norra Italien. Här finns en lyxig uppsjö av mat och dryck som passar de allra finaste smaklökar. Vi blandar rätter och serverar dem med share-dining i en smakrik spännande meny kombinerad av våra duktiga kockar som tar tillvara säsongens råvaror. Vi serverar en unik upplevelse i samspel med show, mat och dryck.

495 kr

Julbord och show på Wallmans 2017

1500x600_jul_ws

Det är något särskilt med julen på Wallmans. Här kan ni avnjuta ett fantastiskt lyxig flerrätters meny med jultouch som avrundas med ett spektakulärt dessertbord i mysig julmarknadsatmosfär. Måltiden ackompanjeras av en gnistrande julshow och en kväll fylld av det där lilla extra utlovas. På Wallmans råder en genuin julkänsla.

Ladda ner vår pdf med information om företagsevent HÄR

Skicka din förfrågan via formuläret nedan:

  • Minst 15 personer