Företag & event

Ta med kollegor, anställda eller kunder till anrika Wallmans på Teatergatan i Stockholm och låt dig svepas in i vår värld av show- och smakupplevelser. Vi vill skapa en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat och dryck av våra stjärnor som även levererar en show i världsklass. Allt i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans.
För lokalbilder, klicka här >>

Du står i centrum för oss på Wallmans!
Med anledning av Covid-19 och myndigheternas beslut, kommer vi hålla verksamheten stängd och öppnar återigen den 20 augusti. För er som har bokat biljetter till vår show under våren kommer vi inom kort kontakta för ombokning. Vi längtar att få se er igen.
Med kärlek från oss på Wallmans Stockholm!

Julbord 2020

Fira företagsjulen på Wallmans

Välkommen in i vår gnistrande värld! Vi serverar en trerätters, lyxig gourmémeny med touch av julens smaker serverad av kvällens stjärnor, som även levererar underhållning i världsklass. Låt dig också avslutningsvis imponeras av vårt omtalade och dignande julbord med gottesaker. Julen är alltid lite bättre på Wallmans!

Kontaktformulär

Dinnershow med företaget

Helkväll med mat & show

Välkommen in i vår värld där vi serverar en flerrätters meny fylld av lyxiga smaker serverad av stjärnorna i vår fantastiska show som pågår under hela kvällen. Låt dig imponeras av det intima och storslagna. Det blir en kväll du sent glömmer!

Kontaktformulär

Abonnera & skräddarsy

Konferens, frukostseminarium eller filmvisning - vi hjälper dig

Är du intresserad av att hyra våra lokaler, lägga till en konferens innan Dinnershow, eller göra någonting helt annat hos oss med företaget går det naturligtvis utmärkt. Vi ser till att hjälpa dig!