Grupp och företagsfest

Ta med kollegor, anställda eller kunder till anrika Wallmans på Teatergatan och låt dig svepas in i vår värld av show- och smakupplevelser.

Vi vill skapa en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat och dryck av våra stjärnor som även levererar en show i världsklass. Allt i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans.

Hösten 24 augusti - 18 november 2017

wallmans4-reco

En kväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt.

Vi lägger som alltid enormt mycket kärlek på vår mat och bjuder in till en kulinarisk resa i gastronomins värld där vi inspireras av smaker från hela Piemonte-distriktet i norra Italien. Här finns ett lyxigt utbud av mat och dryck som passar de allra finaste smaklökar. Vi serverar shared dining i en smakrik och spännande meny kombinerad av våra duktiga kockar, som tar tillvara säsongens råvaror. Showen levererar samtidigt internationell underhållning i världsklass. Du bjuds bland annat på storslagen musik från glamourens Lady Gaga, vi lyfter Discon som genre med Saturday night fever, och hyllar våra legender så som George Michael och Pavarotti.

Julen 21 november - 21 december 2017

wallmans-reco

Julen på Wallmans

Vi ser till att du får uppleva det där lilla extra som skapar den totala julstämningen. Här på Wallmans älskar vi julen och önskar att få fira den med dig. Välkommen in i vår gnistrande värld där vi serverar en trerätters gourmémeny med touch av julens smaker serverad av stjärnorna i vår publiksuccé till show som pågår under hela kvällen. Låt dig också imponeras av vårt omtalade och dignande julgottebord. Det blir en kväll du sent glömmer!

Priser avser exklusive moms och är ett frånpris beroende på vilken veckodag ni väljer att komma.

Dinnershow-paket höst

I priset ingår platser i salongen, fantastisk show, en utsökt överraskningsmeny och garderob.

Kategori GULD 822 kr
Kategori SILVER 633 kr
Kategori BRONS 402 kr

Dryckespaket höst

Vi har olika dryckespaket att välja på. Priset ligger från 398 :-

Dinnershow-paket jul

I priset ingår platser i salongen, fantastisk show, en lyxig julmeny och garderob.

Kategori GULD 1010 kr
Kategori SILVER 822 kr
Kategori BRONS 727 kr

Dryckespaket jul

Vi har olika dryckespaket att välja på. Priset ligger från 368 :-

Skicka förfrågan

  • Minst 15 personer

Kontakt:

Em Ståhl
Telefon: 08-50 55 60 06
E-mail: em.stahl@wallmans.com

SHOW & HOTELLPAKET

Ska din grupp eller företag även övernatta på hotell?

Nöjesresor hjälper gärna till att paketera en helkväll på Golden Hits med meny, show och övernattning på ett trevligt och centralt hotell. Klicka dig vidare för att komma direkt till ett erbjudande som kombinerar show och boende.

nojesresorlogga