Boka företagsevent

Vill du ha hjälp med att ordna en lyckad dag, kväll med eller utan fest?

Upptäck den ultimata platsen för ditt nästa evenemang på Wallmans Stockholm! Med en unik kombination av elegans, underhållning och förstklassig service erbjuder vi en fantastisk eventlokal som kommer att göra ditt evenemang minnesvärt.

Wallmans Stockholm är mer än bara en plats – det är en upplevelse. Med en glamorös och sofistikerad atmosfär erbjuder vi en perfekt plats för företagsfester, konferenser, produktlanseringar, födelsedagsfirande och alla andra speciella tillfällen. Oavsett om du väljer att inkludera vår spektakulära show eller inte, så kommer vårt dedikerade team att se till att varje detalj är omsorgsfullt ordnad för att överträffa dina förväntningar.
Om du väljer att inkludera vårt berömda dinner party, kommer dina gäster att bli förtrollade av en spektakulär föreställning som kombinerar musik, dans och fantastiska artister.

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

Har du blivit nyfiken och vill komma på besök? Träffa oss och resten av personalen. Vi presenterar mer än gärna våra konferenslokaler, mötesmöjligheter, barer, karaoke, restaurang, festvåningar, årets julbord och berättar om våra möjligheter.

Samtidigt lyssnar vi på dina tankar och önskemål om det perfekta och roligaste arrangemanget i Stockholm.
För visning, kontakta gärna vår säljavdelning på mail, telefon eller skicka en förfrågan.

Marcus Ågren, 070-2718162
Marcus.agren@wallmansgroup.com

380 sittande gäster
540 Minglande gäster

Vårt erfarna team är dedikerat till att säkerställa att varje detalj är i toppklass. Från planering till genomförande, är vi här för att göra ditt evenemang felfritt. Wallmans Stockholm är centralt beläget, vilket gör det enkelt för alla att ta sig dit oavsett transportmedel. Väljer ni att inkludera ett dinner party, får era gäster njuta av en enastående kulinarisk upplevelse som kompletterar den spektakulära underhållningen.

Vår lokal är anpassningsbar för att passa din vision. Oavsett om du planerar en intim tillställning eller en stor gala, kan vi skapa den perfekta atmosfären. Låt Wallmans Stockholm bli platsen för ditt nästa framgångsrika evenemang. Kontakta oss idag för att diskutera dina önskemål och behov. Upplev magin i en plats som kombinerar elegans, underhållning och minnesvärda stunder på ett sätt som ingen annan kan erbjuda.

Lokalbilder & video

För att se lokalbilder, klicka här.

Orienteringskarta & info

För att se vår orienteringskarta & info (PDF), klicka här: