22 augusti – 13 juni 2019 – 2020

with love from wallmans

Välkommen till en höst på Wallmans som går i kärlekens tecken. Våra passionerade stjärnor levererar inte bara en känslomässig och laddad fullpott på och av scenen, utan serverar även vår specialkomponerade och lyxiga flerrättersmeny.

  • Gold Fr. 895:-
  • Silver Fr. 795:-
  • Bronze Fr 595:-

Stor Grupp?

Skicka in kontaktformulär
så hjälper vi er.

With love from Wallmans

Succén är tillbaka! Den 22 augusti gick premiären för vår nya meny och show av stapeln och har mottagits med stående ovationer. Under hela hösten kommer kärleken flöda på Wallmans och en kväll hos oss lämnar ingen oberörd.

Boka en lyxig höstkväll med mat och show i Stockholm. Vi ligger centralt med våra lokaler på Teatergatan 3. När du bokar en kväll på Wallmans ingår det en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra stjärnor som även levererar en fullspäckad och bejublad show både på scen och runt om i lokalen.

Är ni en större grupp?

boka nu

Boka era biljetter nu

SKICKA IN ETT FORMULÄR SÅ HJÄLPER VI ER.

MENY på wallmans i höst

Lyxig höstmeny
I höst har vi lagt ännu mer hjärta i vår mat och bjuder på en lyxig flerrättersmeny som harmoniserar perfekt med showen för att ge dig en helhetsupplevelse för alla sinnen. Självklart tar vi hänsyn till eventuell specialkost eller allergier. Då vill vi att du föranmäler detta när du bokar.

Meny & Dryck

SHOWen ”with love from wallmans”

Passionerad show
Höstens show har mottagits med stående ovationer från våra gäster och är fullmatad med fantastiska nummer från The Greatest Showman till medryckande Eurovisionbidrag och heta och sexiga latinotoner. Vi utlovar magi och passion både på och av scen med hög igenkänning – från det storslagna till det intima. Det här är en show du absolut inte vill missa!

KATEGORI & PRIS

I PRISET INGÅR

Platser i salongen, garderob, magisk show och fantastisk flerrättersmeny.

Vanliga frågor och svar

WITH LOVE FROM WALLMANS