show 20 augusti – 2020

with love from wallmans

Välkommen till en höst på Wallmans som fortsätter i kärlekens tecken.
Våra passionerade stjärnor levererar en känslomässig, förförisk fest och laddad succé, på och av scenen, medans de serverar vår specialkomponerade och lyxiga flerrättersmeny.

Du står i centrum för oss på Wallmans!
Med anledning av Covid-19 och myndigheternas beslut, kommer vi hålla verksamheten stängd och öppnar återigen den 20 augusti. För er som har bokat biljetter till vår show under våren kommer vi inom kort kontakta för ombokning. Vi längtar efter att få se er igen.
Med kärlek från oss på Wallmans Stockholm
!

  • Guld Fr. 895:-
  • Silver Fr. 795:-
  • Brons Fr 595:-

Stor Grupp?

Skicka in kontaktformulär
så hjälper vi er.

With love from Wallmans

Succén är tillbaka! I höstas gick premiären för vår nya show av stapeln och har mottagits med stående ovationer. Nu fortsätter vi med denna fullträff, givetvis tillsammans med en helt ny, specialkomponerad och lyxig flerrättersmeny. Under hela hösten kommer ännu mer kärlek flöda på Wallmans och en kväll hos oss lämnar ingen oberörd. Boka din upplevelse nu!

Boka en lyxig kväll med mat och show i Stockholm. Vi ligger centralt med våra lokaler på Teatergatan 3. När du bokar en kväll på Wallmans ingår det en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra stjärnor som även levererar en fullspäckad och bejublad show både på scen och runt om i lokalen.

Är ni en större grupp?

boka nu

Säkra era biljetter!

SKICKA IN ETT FORMULÄR SÅ HJÄLPER VI ER.

MENY på wallmans

Lyxig meny
I höst har vi lagt ännu mer hjärta i vår mat och bjuder på en lyxig flerrättersmeny som harmoniserar perfekt med showen för att ge dig en helhetsupplevelse för alla sinnen. Självklart tar vi hänsyn till eventuell specialkost eller allergier. Då vill vi att du föranmäler detta när du bokar.

Meny & Dryck

SHOWen ”with love from wallmans”

Passionerad show
Årets show har mottagits med stående ovationer från våra gäster och är fullmatad med fantastiska nummer från The Greatest Showman till medryckande Eurovision bidrag och heta och sexiga latino toner. Vi utlovar magi och passion både på och av scen med hög igenkänning – från det storslagna till det intima. Det här är en show du absolut inte vill missa!

KATEGORI & PRIS

I PRISET INGÅR

Platser i salongen, garderob, magisk show och fantastisk flerrättersmeny.

Vanliga frågor och svar

WITH LOVE FROM WALLMANS