Premiär 22 Augusti

Ny show &
ny meny

I höst har vi en helt ny show på Teatergatan 3, nya stjärnor kommer stå för såväl servering som underhållning och kockarna har skapat en fantastisk ny och spännande meny.

  • Gold Fr. 895:-
  • Silver Fr. 795:-
  • Bronze Fr 595:-

premiär

22/8 Boka era biljetter nu

Succén är tillbaka! Den 22 augusti går premiären för vår nya meny och show av stapeln. Under hösten kommer kärleken flöda på Wallmans. Unna dig själv en lyxig helkväll så ger vi dig en energiinjektion du kan leva länge på.

With love from Wallmans

Boka en lyxig höstkväll med mat och show i Stockholm. Vi ligger centralt med våra lokaler på Teatergatan 3. När du bokar en kväll på Wallmans ingår det en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra stjärnor som även levererar en fullspäckad och bejublad show både på scen och runt om i lokalen.

WITH LOVE FROM WALLMANS

Är ni en större grupp? Skicka in ett formulär så hjälper vi er.
Kom till kontaktformulär för stora grupper här

MENY

Lyxig höstmeny
I höst bjuder vi på en lyxig meny där vi inte sparat på krutet, utan låter den ena rätten smälla högre än den andra. Självklart tar vi hänsyn till eventuell specialkost eller allergier. Då vill vi att du föranmäler detta när du bokar.

Vi byter till Höstmeny 22 Augusti 

Läs mer om maten

SHOW

With love from Wallmans
Höstens show är en riktig tiopoängare fullmatad med fantastiska nummer från The Greatest Showman till medryckande Eurovisionbidrag och heta och sexiga latinotoner. Vi utlovar magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. Det här är en show du absolut inte vill missa!

KATEGORI & PRIS

I PRISET INGÅR

Platser i salongen, garderob, magisk show och fantastisk flerrättersmeny.

Vanliga frågor och svar