ÖPPNAR HÖST 2021!!

with love from wallmans

FIRA MED OSS!
2021 är året då Wallmans firar 30ÅRS JUBILEUM! Vi är så otroligt glada att äntligen få slå upp dörrarna och kunna erbjuda er en lyxig kväll med mat och show i Stockholm igen.

Vi har premiärhelg med start torsdag 26/8 och då fortsätter kärlek, värme och omtanke att flöda på Wallmans. Det är hög tid att unna er en helkväll!

  • Guld Fr. 895:-
  • Silver Fr. 795:-
  • Brons Fr 595:-

Stor Grupp?

Skicka in kontaktformulär
så hjälper vi er.

With love from Wallmans

Succén är tillbaka! Vår senaste show har mottagits med stående ovationer.
Nu fortsätter vi med denna fullträff, givetvis tillsammans med en helt ny, specialkomponerad flerrättersmeny. Under hösten kommer ännu mer kärlek och värme att flöda på Wallmans, och en kväll hos oss lämnar ingen oberörd. Boka din upplevelse nu!

Boka en helkväll med mat och show i Stockholm. Vi ligger centralt med våra lokaler på Teatergatan 3. När du bokar en kväll på Wallmans ingår det en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra stjärnor som även levererar en fullspäckad och bejublad show.

Är ni en större grupp?

boka nu

Säkra era biljetter!

SKICKA IN ETT FORMULÄR SÅ HJÄLPER VI ER.

MENY på wallmans

Lyxig meny
I höst har vi lagt ännu mer hjärta i vår mat och bjuder på en lyxig flerrättersmeny som harmoniserar perfekt med showen för att ge dig en helhetsupplevelse för alla sinnen. Självklart tar vi hänsyn till eventuell specialkost eller allergier. Då vill vi att du föranmäler detta när du bokar.

Meny & Dryck

SHOWen ”with love from wallmans”

Passionerad show
Årets show har mottagits med stående ovationer från våra gäster och är fullmatad med fantastiska nummer från The Greatest Showman till medryckande Eurovision bidrag och heta och sexiga latino toner. Vi utlovar magi och passion både på och av scen med hög igenkänning – från det storslagna till det intima. Det här är en show du absolut inte vill missa!

KATEGORI & PRIS

I PRISET INGÅR

Platser i salongen, garderob, magisk show och fantastisk flerrättersmeny.

Vanliga frågor och svar

WITH LOVE FROM WALLMANS

Wallmans Stockholm – Safe To Visit

AVBOKNINGSREGLER

Köpta biljetter återbetalas Ej.
Vid inställda eller flyttade arrangemang återbetalar vi ej biljetten, men kommer att finnas möjlighet att byta till annat datum, eller få ett presentkort.

Sällskap mellan 1-19 gäster
Kostnadsfri reducering av antal samt avbokning av hela sällskapet 14 dagar innan ankomst.
Därefter är bokningen bindande och ej av eller ombokningsbar.

Sällskap mellan 20-49 gäster
Kostnadsfri reducering av antal samt avbokning av hela sällskapet 30 dagar innan ankomst.Därefter är bokningen bindande och ej av eller ombokningsbar.

Sällskap från 50 personer
Kostnadsfri reducering av antal samt avbokning av hela sällskapet 60 dagar innan ankomst.
Därefter är bokningen bindande och ej av eller ombokningsbar.
Avbokning senare än enligt ovan debiteras fullt kuvertpris.