19 nov - 20 dec

Julbord på Wallmans

Vad är väl en jul på Wallmans? Magisk, gnistrande och extra allt. Här serveras du en lyxig flerrättersmeny med inspiration av både julens traditionella smaker och nytänkande. Givetvis blir du serverad av våra artister som även är stjärnorna i kvällens rafflande föreställning. Efter middagen får du ta del av ett överdådigt gottebord, dignande av julsmaker och godsaker.  Njut av en gourmetmiddag och internationell underhållning i världsklass.

Välkommen till ett juläventyr i stjärnglans du sent kommer glömma. Boka julbord redan nu – julen är alltid bättre på Wallmans!

Boka nu
  • Guld fr 1095:-
  • Silver fr 895:-
  • Brons fr 695:-

En kulinarisk upplevelse

Alla har vi deltagit i traditionella julbord med sedvanlig julskinka, rödkål och Janssons frestelse. På Wallmans bjuder vi in till en middag med extra allt, där traditioner får ge vika för spännande smakkombinationer kombinerat med musik. Kom nära framtidens stora artister när du blir serverad av stjärnorna själva. Vår lyxiga meny lämnar inget åt slumpen, den är komponerad för att skapa njutning och tillfredsställelse med touch av julens välkända smaker – allt för att lämna dig glatt överraskad, mätt och belåten.

Efter att ha avnjutit flerrättersmenyn får du ta del av ett storslaget gottebord hos Wallmans, med över 150 godsaker att upptäcka. Som en julmarknad uppdukad för dig och dina vänner. Upplev genuin julkänsla hos oss.

Kolla in vårt gottebord!

Boka julbord för hela företaget

Julbord för ett helt företag måste du boka i tid, eftersom dessa platser går åt fort. Boka in er på en julaktivitet med fantastisk show där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Låt kollegorna få avnjuta den lyxiga menyn serverad av kvällens stjärnor, samtidigt som de umgås i vänners goda lag och har en underbar kväll. Ett julbord på Wallmans kommer ni aldrig att glömma.

Fyll i vårt kontaktformulär här 

Julbord i Stockholm

En kväll på Wallmans med en natt på hotell

Vill du göra det lätt för dig? Om du rest en bit för att uppleva en julaktivitet i Stockholm är det skönt om du har en hotellsäng att landa i vid kvällens slut. När du bokar en kväll hos oss kan du hos vår samarbetspartner, Nöjesresor, välja till en natt på ett centralt beläget hotell. Det gör vistelsen längre och dessutom får du avnjuta hotellfrukost morgonen därpå.

Kom till Nöjesresor

Unna dig en julvistelse med det lilla extra tillsammans med oss på Wallmans!

Julens dryckespaket 2019

Du beställer dina dryckespaket genom att fylla i formuläret nedan eller klicka här. Referensnummret hittar du på din bokningsbekräftelse. Naturligtvis har vi även ett stort utbud av alkoholfria drycker, anpassade till den mat som serveras. Dessa och övrigt beställs på plats under kvällen.

  • TOMTEFAR 730:-
  • TOMTEMOR 615:-
  • TOMTENISSE 505:- 
  • RENEN RUDOLF 233:-

Beställ och läs mer här

Upplev en fantastisk julshow i centrala Stockholm 2019 på Wallmans.