16 nov-22 dec 2021!

JulEN på Wallmans

Vad är väl en jul på Wallmans? Magisk, gnistrande och extra allt.
Du serveras en flerrättersmeny med inspiration av julens smaker av våra artister som är stjärnorna i kvällens rafflande föreställning.
Kom i julstämning med oss!
Njut av en gourmetmiddag med internationell underhållning i världsklass.

Välkommen till ett juläventyr i stjärnglans du sent kommer glömma.
Boka din julupplevelse redan nu – julen är alltid bättre på Wallmans!

  • Guld fr 895:-
  • Silver fr 795:-
  • Brons fr 695:-

Gottebordet är tillbaka!

Stort sällskap?

Fyll i vårt formulär och få personlig återkoppling

En kulinarisk upplevelse

Alla har vi deltagit i traditionella julbord med sedvanlig julskinka, rödkål och Janssons frestelse. På Wallmans bjuder vi in till en middag med extra allt, där traditioner får ge vika för spännande smakkombinationer kombinerat med musik. Kom nära framtidens stora artister när du blir serverad av stjärnorna själva. Vår lyxiga meny lämnar inget åt slumpen, den är komponerad för att skapa njutning och tillfredsställelse med touch av julens välkända smaker – allt för att lämna dig glatt överraskad, mätt och belåten.

Upplev genuin julkänsla hos oss.

JULMENY – presenteras inom kort!

Samplemeny. En eller flera ändringar kan förekomma, även samma dag.

VEGETARISK JULMENY 2021 – presenteras inom kort!Samplemeny. En eller flera ändringar kan förekomma, även samma dag.

Boka julEN för hela företaget

Julen för ett helt företag måste du boka i tid, eftersom dessa platser går åt fort. Boka in er på en julaktivitet med fantastisk show där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Låt kollegorna få avnjuta den lyxiga menyn serverad av kvällens stjärnor, samtidigt som de umgås i vänners goda lag och har en underbar kväll. En jul på Wallmans kommer ni aldrig att glömma.

En kväll på Wallmans med en natt på hotell

Vill du göra det lätt för dig? Om du rest en bit för att uppleva en julaktivitet i Stockholm är det skönt om du har en hotellsäng att landa i vid kvällens slut. När du bokar en kväll hos oss kan du hos vår samarbetspartner, Nöjesresor, välja till en natt på ett centralt beläget hotell. Det gör vistelsen längre och dessutom får du avnjuta hotellfrukost morgonen därpå.

Unna dig en julvistelse med det lilla extra tillsammans med oss på Wallmans!