Våren 2019 11 jan - 15 jun

Show i Stockholm

Vårens show på Wallmans är en riktig publiksuccé som får högsta betyg! Till showen serveras ni dessutom en fantastisk meny.

 

Boka nu
  • Guld fr 895 kr
  • Silver fr 795 kr
  • Brons fr 595 kr
Date Night Boka nu

Våren på Wallmans börjar redan 11 januari. Med ny, välsmakande meny och vår kanske bästa show genom tiderna kan det inte bli annat än vårkänslor i lokalen. Unna dig själv en lyxig helkväll i vintermörkret så ger vi dig en energiinjektion du kan leva länge på.

Välkommen in i värmen – Vintern blir alltid lite bättre på Wallmans.

Boka en lyxig vårkväll med mat och show i Stockholm. Vi ligger centralt med våra lokaler på Teatergatan 3. När du bokar en kväll på Wallmans ingår det en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra stjärnor som även levererar en fullspäckad och bejublad show både på scen och runt om i lokalen.

Forever Young – Forever Wallmans

The Very Best of Wallmans
I vår serverar vi en lyxig meny bestående utav våra gästers favoriträtter genom åren. Här sparar vi inte på krutet, utan låter den ena rätten smälla högre än den andra. Självklart tar vi hänsyn till eventuell specialkost eller allergier. Då vill vi att du föranmäler detta när du bokar.

Show

Forever Young
Vår nya, publiksuccé till show bjuder på en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power när den är som allra bäst och rock i lite annan kostym. Vi utlovar magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. Det här är en show du absolut inte vill missa!

Kategori & Pris

  • GULD fr 895 krFri sikt
  • SILVER fr 695 krDelvis skymd sikt
  • BRONS fr 495 krSkymd sikt

I priset ingår

Platser i salongen, garderob, magisk show och fantastisk flerrättersmeny.

Boka Hösten 2019