dinnerPARTY i stockholm

Kära gäst!
Den 16 november beslutade regeringen att begränsa till 8 deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som hålls på serveringsställen med underhållning. Det gör att vi måste stänga Wallmans Stockholm fr o m den 22 november.
Säkerheten och tryggheten hamnar alltid i främsta rummet och för oss är det oerhört viktigt att ni, våra kära gäster har förståelse för att vi gjort allt vi kan för att kunna hålla öppet tills nu.
Vi hoppas givetvis att få träffa er igen när restriktionerna hävs.
Alla gäster som har biljetter kontaktas via mail till den mailadress som angavs vid bokning.
Med kärlek och varmt tack för er förståelse, vi ser fram emot 2021!

  • Gold Fr. 895:-
  • Silver Fr. 795:-
  • Bronze Fr. 595:-
Återkommer med nytt datum!

Wallmans goes gay

När vi väl bestämt nytt datum i höst är du välkommen till en sprakande specialkväll när Wallmans goes gay.  Du för njuta av kulinariska smaker i en flerrättersmeny och imponeras av vår färgstarka show i världsklass. Förvänta dig glitter, glamour och riktigt bra fest!’

  • Guld 450 kr
  • Silver & Brons 350 kr
  • Nattklubb 200 kr
Alla Datum

Date Night

Glöm alla måsten. Byt ut vardagen mot en magisk och lyxig helkväll på tu man hand. Kanske var det länge sedan ni var på en dejt tillsammans, kanske är det första gången, eller så dejtar ni varje helg. Oavsett, förtjänar ni en oförglömlig kväll på Wallmans.

  • Date Night – lägg till 100 Kr

Hotellpaket

Helkväll på Wallmans, ink Hotell. Köp en weekend i Stockholm boka enkelt online.

Presentkort

Överraska en vän, kollega eller den du tycker om med en restaurangupplevelse utöver det vanliga.

Företag & Event

Ta med kollegor, anställda eller kunder till anrika Wallmans på Teatergatan och låt dig svepas in i vår värld av show- och smakupplevelser.