show 2020

with love from wallmans

Välkommen till en vår på Wallmans som går i kärlekens tecken. Våra passionerade stjärnor levererar inte bara en känslomässig och laddad succé på och av scenen, utan serverar även vår specialkomponerade och lyxiga flerrättersmeny.

Du står i centrum för oss på Wallmans! Vi får mycket information om hur vi ska agera med anledning av Covid-19.Efter information angående barhäng, så kommer vi att servera er från baren vid våra bord i loungen före och efter show. Vi har i nuläget sänkt antalet gäster för hela kvällen till under 50 personer. Vi fortsätter att ta hand om dig med kärlek och värme och handsprit, och garanterar ett oförglömligt äventyr med ambitionen att skapa en upplevelse för alla dina sinnen genom underhållning och smaksensationer. Vi följer de riktlinjer som vi får av Folkhälsomyndigheten och vår Regering. 
Vi ser fram emot att träffa dig, då vi har öppet som alltid med vår fantastiska show och flerrättersmiddag, eller så snart du kan.

Med Kärlek från Wallmans!

  • Guld Fr. 895:-
  • Silver Fr. 795:-
  • Bronze Fr 595:-
Maj 10 2020

Wallmans goes gay

Välkommen till en sprakande specialkväll när Wallmans goes gay. Njut av kulinariska smaker i en flerrättersmeny och imponeras av vår färgstarka show i världsklass. Förvänta dig glitter, glamour och riktigt bra fest!’

  • Guld 450 kr
  • Silver & Brons 350 kr
  • Nattklubb 200 kr
Spelas hösten 2020 & Våren 2021

dinnerPARTY i stockholm

Säkra platser under hösten 2020 eller våren 2021.
Succén är tillbaka! Den 20 augusti går premiären för vår nya show av stapeln. Under hösten kommer kärleken flöda på Wallmans. Unna dig själv en lyxig helkväll så ger vi dig en energiinjektion du kan leva länge på.

  • Guld 895:-
  • Silver 695:-
  • Bronze 595:-
Alla Datum

Date Night

Glöm alla måsten. Byt ut vardagen mot en magisk och lyxig helkväll på tu man hand. Kanske var det länge sedan ni var på en dejt tillsammans, kanske är det första gången, eller så dejtar ni varje helg. Oavsett, förtjänar ni en oförglömlig kväll på Wallmans.

  • Date Night – lägg till 100 Kr

OBS!
Vi följer FOLKHÄLSOMYNDIGHETENs OCH regeringens beslut, som i nuläget beslutat att vistas som mest 50 personer i en lokal, vilket vi nu följer. vi planerar att ha öppet som vanligt tills vi fått nya rekommendationer.
Med Kärlek från Wallmans

Hotellpaket

Helkväll på Wallmans, ink Hotell. Köp en weekend i Stockholm boka enkelt online.

Presentkort

Överraska en vän, kollega eller den du tycker om med en restaurangupplevelse utöver det vanliga.

Företag & Event

Ta med kollegor, anställda eller kunder till anrika Wallmans på Teatergatan och låt dig svepas in i vår värld av show- och smakupplevelser.