ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT SHOWBESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19

På den här sidan håller vi dig uppdaterad om hur vi agerar för att våra arenor ska vara säkra. Vi följer alltid Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regler. Sidan uppdateras löpande med den senaste informationen.

NU BLIR DET ÄNNU SÄKRARE ATT BESÖKA WALLMANS
Uppdaterat 24 november 2021

Regeringen har den 24 november beslutat om en ändring i begränsningsförordningen och inför krav på vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer. Nu blir det med andra ord ännu säkrare att besöka våra arenor. Ändringen träder i kraft den 1 december 2021. Detta innebär att du som besöker något av våra evenemang med fler än 100 personer från och med den 1 december kommer att behöva visa upp vaccinationsbevis, i kombination med ID-handling, vid ankomst till arenan. 

Du kan antingen visa upp ett utskrivet vaccinationsbevis eller så visar du upp det digitalt dvs i din mobiltelefon.Vi vill därför tipsa dig om att skaffa e-legitimation (om du inte redan har detta) och därefter hämta hem ditt vaccinationsbevis i god tid innan föreställningen. Du hämtar ditt intyg här: www.covidbevis.se  

Observera att ditt vaccinationsbevis har en begränsad giltighetstid. Säkerställ därför innan besök att inte beviset löpt ut. Notera också att det måste gått 2 veckor efter senaste dosen för att vaccinationsbeviset ska vara giltigt. Givetvis går det också bra att visa upp beviset i pappersform. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna ovan nämnda krav.