ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT SHOWBESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19

Uppdaterades 2020-10-13

För oss på Wallmans Stockholm är det enormt viktigt att du som kund känner dig säker och trygg när du besöker någon av våra shower eller föreställningar. På den här sidan presenterar vi alla de åtgärder vi gör på arenan, för att skapa utökad säkerhet med anledning av Covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar hela tiden våran verksamhet efter rådande riktlinjer. Vi följer också händelseutvecklingen noga och arbetar ständigt med åtgärder för gästernas och personalens trygghet och säkerhet.

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?

Vi uppmanar alla som planerar att delta i våra evenemang att följa aktuella Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. I våra mail inför besöket, informerar vi också om vilka åtgärder vi gjort på våra arenor för att skapa utökad trygghet.

VAD GÄLLER FÖR WALLMANS PERSONAL?

För personalen gäller naturligtvis att man vid minsta sjukdomssymptom stannar hemma. De uppmanar alla som jobbar med våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

Fler åtgärder för din trygghet