ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT SHOWBESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19

På den här sidan håller vi dig uppdaterad om hur vi agerar för att vår arena ska vara säker. Vi följer alltid Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regler. Sidan uppdateras löpande med den senaste informationen. 

NYA RESTRIKTIONER FROM 12 JANUARI
Uppdaterad 11 januari 2022

Regeringen har den 10 januari presenterat nya restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som träder i kraft den 12 januari. Dessa nya restriktioner påverkar oss endast på det sättet att vi måste ha en meters avstånd emellan sällskapen. Antalet vi tar in per kväll understiger maxtaket med goda marginaler. Antalet vi tar in per kväll understiger maxtaket 500 personer med goda marginaler.  

From 1 december gäller dock fortsatt krav på giltigt vaccinationsbevis. Detta innebär att du som besöker något av våra evenemang kommer att behöva visa upp vaccinationsbevis, i kombination med ID-handling, vid ankomst till Wallmans.

Du kan antingen visa upp ett utskrivet vaccinationsbevis eller så visar du upp det digitalt dvs i din mobiltelefon. Vi vill därför tipsa dig om att skaffa e-legitimation (om du inte redan har detta) och därefter hämta hem ditt vaccinationsbevis i god tid innan föreställningen. Du hämtar ditt intyg här: www.covidbevis.se  

Observera att ditt vaccinationsbevis har en begränsad giltighetstid. Säkerställ därför innan besök att inte beviset löpt ut. Notera också att det måste gått 2 veckor efter senaste dosen för att vaccinationsbeviset ska vara giltigt. Givetvis går det också bra att visa upp beviset i pappersform. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna ovan nämnda krav.