ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT SHOWBESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19

Uppdaterades 2020-10-13

För oss på Wallmans Stockholm är det enormt viktigt att du som kund känner dig säker och trygg när du besöker någon av våra shower eller föreställningar. På den här sidan presenterar vi alla de åtgärder vi gör på arenan, för att skapa utökad säkerhet med anledning av Covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar hela tiden våran verksamhet efter rådande riktlinjer. Vi följer också händelseutvecklingen noga och arbetar ständigt med åtgärder för gästernas och personalens trygghet och säkerhet.

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?

Har du sjukdomssymptom, även lindriga sådana, så ber vi dig stanna hemma och välkomnar tillbaka dig vid ett annat tillfälle, när du är frisk igen. Vi uppmanar alla som planerar att delta i evenemangen att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. I mailen inför besöket, informeras det också om vilka åtgärder som gjorts på arenan för att skapa utökad säkerhet och påminner om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. Får du Corona-liknande symptom och behöver senarelägga ditt besök, vänligen kontakta oss för ombokning.

VAD GÄLLER FÖR WALLMANS PERSONAL?

För personalen gäller naturligtvis att man vid minsta sjukdomssymptom stannar hemma. De uppmanar alla som jobbar med våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

Fler åtgärder för din trygghet