Eclair med körsbärskompott

Recept på Eclair med körsbärskompott, vispad grädde och choklad

Att servera eclair är en lysande idé för de lite finare middagarna. Testa vårt recept på eclair med smakrika tillbehör. Annars serverar vi den hos oss så kan du njuta på till exempel din födelsedagsmiddag, eller kanske en romantisk dejt!

Tryffelmeny

Recept på tryffelmeny

Att servera tryffel är en lysande idé för de lite finare middagarna. Testa ett av våra recept på tryffel, så som tryffelsandwich eller tryffelmajonäs med läckra tillbehör. Servera gärna en tryffelmeny på din födelsedagsmiddag, eller kanske på en romantisk dejt!

  • Förrätt
  • Huvudrätt
  • Efterrätt

Tartar på oxfilé

Recept på tartar med oxfilé

Att servera tartar är en lysande idé för de lite finare middagarna. Testa vårt recept på oxfiletartar med smakrika tillbehör. Annars serverar vi den hos oss så kan du njuta på till exempel din födelsedagsmiddag, eller kanske en romantisk dejt!

Showen i höst

Den 26 augusti slår vi upp portarna till en helt ny show med tillhörande ny meny på Wallmans.

Alla hjärtans dag

Du missar väl inte att skämma bort din älskling på alla hjärtans dag?

Julfest & Julbord

En kulinarisk upplevelse Alla har vi deltagit i traditionella julbord med sedvanlig julskinka, rödkål och Janssons frestelse. På Wallmans bjuder vi in till en middag med extra allt, där traditioner får ge vika för spännande smakkombinationer kombinerat med musik. Kom nära framtidens stora artister när du blir serverad av stjärnorna själva. Vår lyxiga meny lämnar […]