Påsken 18 apr - 21 apr

Påsken på Wallmans Stockholm

Fira påsken på Wallmans i Stockholm och njut av en välkomponerad och lyxig flerrättersmeny tillsammans med vår publiksuccé till show. Hitta på någonting lyxigt i påsk och njut av en helkväll där både mat och underhållning ingår till förmånligt påskpris!

boka en helkväll till
fantastiska påskpriser!

Med välsmakande meny och vår kanske bästa show genom tiderna kan det inte bli annat än vårkänslor i lokalen. Unna dig själv en lyxig helkväll i påsk så ger vi dig en energiinjektion du kan leva länge på.

Vi har öppet
Vita tisdagen 16 april
495 kr alla kategorier
(ord pris guld 895 kr, silver 795 kr, brons 595 kr)

Skärtorsdagen 18 april
495 kr alla kategorier
(ord pris guld 895 kr, silver 795 kr, brons 595 kr)

Påskafton 20 april
595 kr alla kategorier
(ord pris guld 895 kr, silver 795 kr, brons 595 kr)

Obs! priserna avser endast nybokningar

Påsken blir alltid lite bättre på Wallmans!

Boka en lyxig vårkväll med mat och show i Stockholm. Vi ligger centralt med våra lokaler på Teatergatan 3. När du bokar en kväll på Wallmans ingår det en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra stjärnor som även levererar en fullspäckad och bejublad show både på scen och runt om i lokalen.

Lyxig vårrmeny
Våren bjuder på en lyxig meny där vi inte sparat på krutet, utan låter den ena rätten smälla högre än den andra. Självklart tar vi hänsyn till eventuell specialkost eller allergier. Då vill vi att du föranmäler detta när du bokar.

Show

Forever Young
Vårens show är en riktig publicksuccé som får högsta betyg av våra gäster. Det bjuds på en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power när den är som allra bäst och rock i lite annan kostym. Vi utlovar magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. Det här är en show du absolut inte vill missa!

Kategori & Pris

  • Ordinarie priser:
  • GULD fr 895 krFri sikt
  • SILVER fr 695 krDelvis skymd sikt
  • BRONS fr 595 krSkymd sikt

I priset ingår

Platser i salongen, garderob, magisk show och fantastisk flerrättersmeny.

Boka Hösten 2019