Press

Wallmans Pressbilder & Nyheter

För de senaste nyheterna och bilderna, vänligen besök vårt pressrum. Här nedan hittar du ett urval av bilder som du kan ladda ner för användning i pressammanhang.

Är ni i behov av annat material, var vänlig kontakta info@wallmansgroup.com

Wallmans är del av.

Wallmans group

Wallmans Group
Sveriges ledande aktör inom dinnershow
Redan under tidigt nittiotal skapade Hasse Wallman sin första Dinnershow på Teatergatan 3 i Stockholm. Idag lever konceptet vidare och utvecklas genom Wallmans Group. På flera arenor runt om i Skandinavien kan du fortfarande och i utvecklade former uppleva harmonin mellan unik underhållning, fantastisk mat och glittrande nattklubb.

moment group

Moment Groups målsättning är att vara en av de ledande aktörerna som formar framtidens upplevelseindustri. Koncernens verksamhet bedrivs i tre affärsområden och målsättningen är att både växa inom befintliga segment och möjliggöra nya affärsområden. Tillväxtambitionen är tydlig och intressanta förvärvsmöjligheter utvärderas löpande. Det resulterade i att Moment Group under 2017 förvärvade Brand Engagement-byrån Minnesota Communication och aktivitetscentret Ballbreaker, och att koncernen därmed totalt sett växte med 22% under året.