Boka konferens i Stockholm

Redo för konferens, företagsevent, fest eller branchmingel? Vi på Wallmans erbjuder er moderna lokaler i anrik inramning, perfekt för utbyte av kunskap, nätverkande och inspirerande föreläsningar. Här finns plats för utveckling, kreativitet och festligheter.

Boka konferenspaket i Stockholm för hela företaget. Välkommen till Wallmans!

Läs mer om SÄKER ARENA klicka här >>
För lokalbilder, klicka här >>
För att se vår orienteringskarta & info (pdf), klicka här >>

Konferenspaket
för företag

Gör konferensen till en inspirerande tillställning för alla. I våra flexibla möteslokaler kan företagsgrupper utveckla er kärnverksamhet, och dessutom njuta av vällagad mat med spännande smaker. Vi ger er förutsättningarna till att skapa en riktigt lyckad dag med en modern anläggning och service som erbjuder extra allt. Gör konferensen till något som inte påminner om något annat – i inspirerande lokaler och med fantastisk mat.

Behöver ni möjlighet till videokonferens eller planerar att hålla en stor dragning? I en av våra salonger har vi en hel tv-vägg, det ger en möjlighet att visualisera kommunikationen och göra både föreläsningar, workshops och presentationer mer intagande och roligare att ta del av.

Skicka in ett kontaktformulär

Event Manager
event@wallmans.com

För lokalbilder, klicka här >>
För att se vår orienteringskarta & info (pdf), klicka här >>

Mingel och event

Vi gör möten till något mer än en lång agenda som ska bockas av. Boka en mingelkväll och bjud in branschfolk till en afton med nya kontakter, inspiration och utbyte av kunskap. Eventet kan vara både litet och stort och passar perfekt för dig som vill lära känna andra med samma inriktning i yrkeslivet, och samtidigt uppleva en kväll i våra lokaler.

Skicka in ett kontaktformulär

Konferens och hotellnatt i Stockholm

Vill du stanna i staden över natten? Wallmans ligger centralt beläget i Stockholm city, invid flera hotell och ännu fler kommunikationsmöjligheter. Det gör det lätt att ta sig hit och härifrån alla tider på dygnet.

Vill du förlänga Wallmans-upplevelsen? När du bokar ett konferenspaket kan du även lägga till en helkväll på Wallmans. Det inkluderar en fantastisk flerrättersmeny och stjärnspäckad show. Låt dina medarbetare vara med om en underbar smak- och musikupplevelse efter en lång dag av föreläsningar och workshops.

Gör konferensen roligare genom att boka konferenspaket i Stockholm, på Wallmans.