Festlokal i Stockholm

Hyra festlokal i Stockholm?

Visste du att du kan hyra lokal för fest hos oss på Wallmans i Stockholm?
Vi kan fest, glitter och glamour – och vet hur en tillställning blir riktigt lyckad.
Vare sig du vill hålla en privat fest eller bjuda ut företaget på en lyxig helkväll har du hittat rätt.

Gör festen till en femstjärnig upplevelse med meny i toppklass och en fantastisk showupplevelse ingen glömmer – hyr din festlokal på Wallmans.

SÄKER ARENA klicka här >>
För att se lokalbilder, klicka här >>
För att se vår orienteringskarta & info (pdf), klicka här >>

Skicka in ett kontaktformulär

Privata fester eller företagsfest

Kombinera och skräddarsy erbjudandet om festlokal efter dina preferenser och behov. Oavsett om du vill boka en lokal för dina medarbetare till företagsfesten, eller hålla en privat fest för att fira något stort. Vi hjälper dig hitta rätt aktivitet, kombinerar middag med show eller endast den delen av upplevelsen du vill ha. Hos oss är både privatpersoner och företag välkomna att dansa, avnjuta smaksensationer och uppleva internationella shower på nära håll.

Hos oss kan du hyra lokal för:

● En minnesvärd middag i våra salonger
● Middag och show i kombination
● Endast show och musikupplevelse

Vi anpassar oss och hjälper dig välja ut ett passande erbjudande för tillställningen du vill hålla. Med många års erfarenhet av fantastiska fester vet vi hur en magisk kväll skapas. Lita till oss och hyr festlokal i centrala Stockholm när du vill fira något speciellt.

Event Manager
event@wallmans.com

För att se lokalbilder, klicka här >>
För att se vår orienteringskarta & info (pdf), klicka här >>

Skicka in ett kontaktformulär

En kväll i våra salonger

Våra anrika lokaler har en lång historia av nöjen, dans och musik. Här har artister och skådespelare intagit scenerna sedan Svenska Teatern huserade i byggnaden under tidigt 1900-tal. Under 1970-talet var det i stället den heta nattklubben Atlantic som tog över salongerna, för att sedermera ge plats åt Wallmans under tidigt 1990-tal. Vi fortsätter traditionen av kultur, fest och minnesvärda upplevelser på Teatergatan 3. Det är ett ärorikt uppdrag som vi förvaltar med stort nöje.

Boka festen på Wallmans

Se till att hyra lokal i tid när du planerar för en större fest eller tillställning. Det ger dig mer tid att vidareanpassa erbjudandet och skapa förutsättningar för en underbar kväll att minnas länge. Hör av dig till oss och boka festen på Wallmans – vi vet hur den blir roligare än alla andras.

Vi gör det enkelt för dig och dina gäster när du bjuder till fest. Genom oss kan du enkelt boka en hotellnatt på något av Stockholms många hotell. Vilket hotell du vill boka på är upp till dig – våra lokaler ligger så pass centralt att det är promenadavstånd över hela city.

Skicka in ett kontaktformulär

Välkommen till din fest på Wallmans!