Event

Oavsett om du vill ta med företagets anställda, kunder, hålla ett specialarrangemang eller abonnera våra lokaler på Wallmans så kan vi hjälpa dig med att skapa något utöver det vanliga.

Betalning
OBSERVERA att Wallmans från och med augusti 2017 inte tar emot kontanter. Endast betalning med kort är möjlig.

Hyr Wallmans!

Hyr våra fina lokaler för en perfekt kväll med middag och show. Tillsammans kan vi utforma upplevelsen exakt enligt ditt företags behov och önskemål. Vi hjälper gärna till att väva samman företagets egna programpunkter från scenen med Wallmans-ensemblens shownummer. Vår lounge är perfekt för mingel och välkomstdrink.

Konferens

Skräddarsy din nästa konferens i en annorlunda och inspirerande miljö. Vår befintliga tekniska utrustning möjliggör det mesta vilket effektiviserar planering och logistik kring arrangemanget.

Kontakta oss

Kontakta vår eventsäljare Annie Carlsson så hjälper hon till med ett upplägg som passar just er.

Annie Carlsson
0732-70 93 50
annie.carlsson@wallmansgroup.com

Ladda ner vår PDF med information om event HÄR

Teknik

Våra lokaler på Teatergatan har en modern och komplett teknikutrustning för fullskalig show, vilket ger i det närmaste obegränsade möjligheter för en spektakulär inramning av en konferens, ett seminarium eller en workshop.

Ett stort antal skärmar, projektorer och olika typer av filmdukar kan nyttjas tillsammans med vår mycket flexibla videoserver för att skapa en dynamisk upplevelse.

Trådlösa handmikrofoner kan användas fritt vid exempelvis paneldebatter och vi har även tillgång till headset. Vid behov av flera sådana är vi gärna behjälpliga med allt som rör beställning, leverans och handhavande.

Vår tekniska personal finns alltid på plats under arrangemang i våra lokaler och efter önskemål även om repetitioner eller soundcheck behövs på förhand.

För detaljfrågor om projektorupplösning, bildformat eller andra tekniska specifikationer, kontakta gärna vår tekniske chef Karl direkt genom att maila till karl.mellqvist@wallmans.com.

Lokalöversikt

WS Bord
  • Interiör lokalen

  • Interiör bar & lounge

  • Interiör lokalen

  • Interiör lokalen

  • Interiör lokalen

  • Interiör bar & lounge

  • Dinnershow