En unik upplevelse av show, mat och dryck.

Biljetter arrow_forward

Pris från 595 kr

Wallmans Stockholm

Vi fortsätter 2023 med vår succéshow HOT MESS under våren. Upplev Wallmans Stockholms Dinner Party med heta shownummer som får dig att känna passion och magi. Låt dig föras in i en hemlig undergroundklubb med känslan av New York och Berlin.

Magin börjar redan i entrén och på Wallmans är det du som är kvällens mittpunkt! Ni får njuta av Stockholms mest internationella Dinner Party, med show och mat i kontrasterna mellan det intima och storslagna. Kvällens artister är era personliga guider under en resa genom musikens magi och smakerna av en välkomponerad flerrättersmeny med säsongens råvaror. Maten är minst lika viktig som showen här! På Wallmans Stockholm kan vem som helst få vara sig själv. Här utelämnas fördomar, rasism, sexism och all sorts diskriminering för att istället öppna upp för kärlek, magi och passion i alla dess former.

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm


Ett besök på Wallmans

Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic. Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna.

Redan när du anländer till oss tar Wallmans stjärnor emot dig. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, är era personliga guider under en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny. Maten är minst lika viktig som showen. På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt. Välkommen till en sprudlande kväll för alla sinnen!

Succén där du som gäst blir serverad ett flertal smaksensationer under hela showkvällen, både små som lite större anrättningar, istället för den traditionella 3-rättersmenyn.