Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga

Årets show presenteras i äkta Wallmans-anda med massor av värme och själ. Vi har skapat en show som håller hög internationell klass där du som gäst alltid ska känna igen dig i repertoaren. Som vanligt är du som gäst i fokus på Wallmans. Köket har jobbat hårt med att skapa en överraskningsmeny som garanterat inbjuder till fest. Vi vill skapa en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat, dryck och en högklassig show i en unik miljö som bara kan uppleva på Wallmans.

Årets ensemble är ett handplockat collage av underbara personligheter och artistisk begåvning och höstens smörgåsbord av musik bjuder på Katy Perry, Avicii, Queen och mycket mer.

Gör som 100 000-tals tidigare gäster och besök anrika Wallmans Stockholm. Låt dig svepas in i vår värld av show- och smakupplevelser.

Välkommen till bords!

Välkommen till festen!

Ankomsttiden för att se showen är kl. 18.00 och kvällen innehåller både underhållning som mat. Din dryck bokar du på plats eller så nappar du på ett av våra utomordentliga vinpaket. Efter showens slut håller baren TG3 öppet till kl. 01.00. För att läsa mer om din kväll på Wallmans klicka här.

Din kväll på Wallmans

Från att du går uppför röda mattan tills att du motvilligt vinkar ditt festsällskap adjö runt midnatt – ett besök hos Wallmans ska vara en fantastisk upplevelse från början till slut. Klicka här för att läsa mer om din kväll på Wallmans.

 • 18.00Fördrink och underhållning både i och på baren

  Kvällen börjar direkt från att du kommer in genom dörren.

 • 18:15Dukningen är på plats

  Här på Wallmans är inget bord dukat som något annat, alla får en helt unik upplevelse.

 • 20:00Här är maten en del av underhållningen

  Under kvällen bjuds du på en rad olika smakupplevelser.

 • 21:00Artisterna underhåller

  Här blir du underhållen överallt i lokalen.

 • 23:00Dags att röra på kroppen

  Efter en galen kväll är det bara att upp och dansa med för att toppa kvällen!

 • Dela din upplevelse med andra

  Ta gärna kort och film under kvällen, glöm inte att dela samt tagga #wallmans!