Ensemble Wallmans Sälen

Peter

peter

Saxofonspelande, glad och tämligen lång Dalmas från Djurås, som gjorde sin artistutbildning på Performing Arts School i Göteborg.
Detta är Peters andra säsong i Sälen och han är en morgonpigg träningsentusiast som även älskar att åka skidor – så att få jobba på Wallmans Sälen uppfyller alla önskningar.
Alltid pigg på spontana infall och att ha roligt på jobbet.

Lina

lina

Karolina utbildade sig på Balettakademiens yrkeslinje i Göteborg. Efter att ha arbetat utomlands som showartist under flera år, så ligger både sång och dans henne varmt om hjärtat.
Lina är showkapten för ensemblen och tar hand om allt från repetitioner till smink och kostymfix.
Detta är Linas andra säsong på Wallmans Sälen och hon ser fram emot ösiga showkvällar, bullfika och pulkaåk.

Marcus

marcus

En rocktenor som är bra på dialekter och som även vågar sig på dans och gitarr.
Marcus har arbetat som showartist sedan 2010. Efter att första gången upplevt Wallmans Salonger i Stockholm som barn, satte Marcus som mål, att ”på Wallmans ska jag jobba en dag” och det är precis vad han gör sedan ett år tillbaka.
Marcus ser verkligen fram emot att möta nya och gamla gäster ännu en säsong, att rocka loss på Wärdshuset show och njuta av världens roligaste jobb.

Annika

annika

Annika började dansa när hon var sju år och föll för det direkt. Efter utbildningen på Balettakademien i Stockholm har hon arbetat i en rad olika produktioner som bland annat “Idol”, “Floor Filler”, shower med Jenny Berggren från Ace of Base och som showartist för 2Entertain och Fritidsresor ute i Europa.
Annika ser verkligen fram emot sitt drömjobb på Wallmans, en säsong fylld med skidåkning och att få släppa loss på scenen.

Bjørn Øyvind

bjornoyvind

Bjørn Øyvind Bue kommer från Re i Norge och har växt upp bland kor och traktorer. Sång- och musikintresset tog denna gutt vidare till Oslo där han gick en musikalutbildning på Bårdarakademin.
Efter flera år som artist i Oslo har Björn Öyvind nu invandrat till Sverige, och är redo för att testa skidorna och sångrösten i Sälens vackra natur.

Jessica

jessica

Vid 14 års ålder byttes intresset för basket mot mikrofonen, med drömmar om en scenkarriär. Alternativet var att utbilda sig till polis. Musiken vann och Jessica har hunnit med att medverka i både gospelkören By Grace och som showartist på Sunwing Resorts i Europa under flera år. När Jessica inte showar, så är chansen störst att hitta henne på ett par skidor i backen eller med en kaffe latte på Bageri Bullans.