• Claes Grufman

  Kapellmästare & showkapten
  Födelseort: Upplands Väsby, Stockholm
  Vad betyder Wallmans för dig? “På en vanlig show ser du en artist. På Wallmans ser artisten dig.”
  Utbildning & erfarenhet: Claes är mestadels självlärd inom musik och skulle från början inte alls jobba med underhållning. Efter avslutade akademiska studier och en kortare sväng i rekryteringsbranschen tog han dock beslutet att ge show business en chans och lät sig skickas till Turkiet som charterartist åt Ving. Detta banade väg för fortsatt arbete åt bland annat Wallmans on Tour och Wallmans Oslo innan han slutligen återvände till hemmaplan och Wallmans Stockholm.
  Kuriosa: Claes är certifierad truckförare (motviktstruck upp till 10 ton).

 • Elena Persson

  Artist
  Födelseort: Bjärnum
  Utbildning & erfarenhet: Elena har de senaste 10 åren jobbat med olika showuppsättningar och duktiga människor. Hon har också arbetat som trubadur och kryssningsvärdinna samt guide i en underjordisk kalkgruva. Elena är en glad skånetös, som efter showjobb utomlands flyttade till den kungliga hufvudstaden. Hon är en energisk o glad person såsom en vädur ska vara. Efter en liten vända ner till Skåne och Wallmans Helsingborg, är hon nu tillbaka i Stockholm och ser fram emot ett år på Teatergatan.
  Vad betyder Wallmans för dig? “Wallmans förknippar jag med glädje och hjärtlighet! Efter en kväll på Wallmans går både personal och gäster hem med ett leende på läpparna, det kan inte bli bättre än så!”
  Kuriosa: Elena åkte till USA och Los Angeles och kammade hem 5 guld i världsmästerskapen i performing arts. Förutom artisteriet är Elenas passion i livet dykning, historia och sin lilla hund.

 • Emilie Karlsson

  Artist

 • Emma Andersson

  Artist
  Födelseort: Gotland
  Utbildning & erfarenhet: Emma sjöng innan hon kunde prata. Sången har alltid varit en stor del i hennes liv. Gotlandstösen flyttade till Huvudstaden då en sångutbildning blev aktuell. Jazz, pop, rock och soul var inriktningen. Efter utbildningen begav hon sig utomlands för att jobba som showartist men återvände hem efter några säsonger för att det första Wallmansjobbet kallade. Nu har Emma jobbat på Wallmans i Åre, Wallmans Sälen och Wallmans on tour. Med sin eldiga och knasiga personlighet välkomnar hon nu Er på Teatergatan 3!
  Vad betyder Wallmans för dig?  ”När du besöker Wallmans vill jag kunna ge intrycket att du kommit till ditt vardagsrum, känn dig som hemma så kommer festen hålla på i evigheter!! I “mitt” vardagsrum finns det alltid mycket skratt, sång, dans och god mat”
  Kuriosa: Har gått från stämsångsnörd (vilket hon ännu är) till  ”Rocken är esset i min rockärm”. Varför jämt sjunga vackert?

 • Jonathan Jaarnek Norén

  Artist
  Födelseort: Göteborg
  Utbildning & erfarenhet: Musiken har alltid varit en självklarhet i Jonathans liv. Med en musikalisk familjebakgrund är han en självlärd talang som bland annat har sjungit i popband, jobbat på Göteborgsoperan och Oakley’s showrestaurant i Göteborg. Även dansen ligger Jonathan varmt om hjärtat och han dansar de flesta stilar. Han har tävlat i latinamerikanskt i flera år, men brinner mest för salsan.
  Vad betyder Wallmans för dig? ”Wallmans är kärlek, glädje, närhet, mat och underhållning som i symbios skapar magi.”
  Kuriosa: Jonathan gjorde rösten till Mowgli i filmen Djungelboken 2.’

 • Jörgen Olsson

  Artist

 • Karl Mellqvist

  Tekniker
  Födelseort: Norrtälje
  Utbildning & erfarenhet: Är saxofonist och trummis i grunden. Studerade till musikproducent/ljudtekniker på Stockholms Musikkonservatorium. Karl har jobbat i studio med bland annat Robert Wells och Stefan Andersson. På Wallmans jobbar Karl som livetekniker och håller många bollar i luften.
  Vad betyder Wallmans för dig? “Glädje, passion och engagemang, men även stolthet över att kunna vara med att skapa något unikt.”
  Kuriosa: Karl kan även baka tårtor, bygga hus och gjuta med stål.

 • Malick Afocozi

  Artist
  Födelseort: Född och uppväxt i Stockholm (ursprungligen från Togo & Benin i Västafrika).
  Utbildning och erfarenhet: Jag har stått på scen och studerat dans sedan barnsben på Kungliga Svenska Balettskolan, Kulturama och Lasse Kühlers. Har erfarenheter av att ha stått på scen på bl.a Operan och Dansens Hus. Började jobba som Artist på Sunwing Resort i Spanien under 4 säsonger (2 år) och nu 6:e projektet (4:e året i rad) på Wallmans, har gjort Wallmans på Turné, Wallmans Åre och öppnade upp Wallmans Sälen- första året i Stockholm. Jag jobbar även som Modell sedan 16- års åldern och har medverkat i musikvideos, reklamfilmer, kortfilmer, modeveckor och magasin. Studerade till skådespelare i gymnasiet- och har stor användning av det i arbetet som artist.

 • Sofia Jung

  Artist
  Födelseort: Kinna
  Vad betyder Wallmans för dig? “Wallmans är för mig en fantastisk blandning av några av livets bästa ting! Mat, musik och glädje!”